Dovada ca poti fi si mai frumoasa

La On Vogue, noi credem ca toate fetele au o frumusete naturala unica, pe care trebuie sa invete sa o sublinieze si maximizeze prin machiaj, imbracaminte, nutritie, coafura, postura, atitudine pozitiva.

De aceea inainte de Craciun, noi ne-am gandit sa oferim darul frumusetii unei fete obisnuite, la fel ca voi, si de aceea am organizat un concurs al carui premiu a fost o transformare completa de imagine si un book (portofoliu) de fotografii profesionale, create de Dragos Cristescu.

Dupa ce am anuntat concursul, peste 100 de fete ne-au trimis fotografiile lor.  Selectia nu a fost deloc usoara, pentru ca in fiecare poza incercam sa vedem potentialul de dincolo de imaginea neprelucrata. In sfarsit, ne-a atras atentia Tamara, o bruneta de 19 ani, cu inaltimea de 1.70 m si greutatea de 50 kg, parul lung si ochii migdalati.

Iata cum arata Tamara la prima noastra intalnire.


Dupa sesiuni de machiaj, de stil, de hair-styling si  dupa lectii de fotogenie, iata rezultatul transformarii de imagine. Ati fi spus ca hainele, machiajul, atitudinea o pot face de nerecunoscut? Din tanara draguta, dar aparent timida, Tamara a devenit seducatoare, misterioasa, rafinata.

Similar Posts:

  None Found

6 Responses to “Dovada ca poti fi si mai frumoasa”

 1. Asta da schimbare,superba,Cum pot obtine si eu o astfel de schimbare?

 2. Valentina says:

  Reusita schimbare! Imi place! Se vede ca s-a lucrat frumos, cu atentie si pasiune. Felicitari echipei implicate in transformarea modelului!

  • Sebastiana says:

   Multumim ! asteptam doritoarele de “transformare de imagine” :) sa ne contacteze !

   • Mariana G. says:

    Buna seara!Inca mai este valabila oferta?Si daca da,in ce consta si cat costa o astfel de sedinta?

    • Buna Mariana,

     momentan nu mai avem concurs in desfasurare, dar daca doresti o sesiune foto cu make up , styling vestimentar si hair styling inclus, ne poti contacta pe adresa casting@onvogue.ro, sau direct la telefon pe 021 210 40 30 sau 0725 102 102. Relizarea unor poze asemanatoare cu cele de mai sus se pot face oricand la noi in agentie sau la studioul foto al colaboratorilor, cu o programare in prealabil. Costul aproximativ in functie de complexitatae acestora si de make up , hair styling , styling vestimentar este 150-350 euro.

Leave a Reply