Casting pentru pretendentele la noul Burlac de la Antena 1

Edward Popescu Strohlen este  protagonistul celui de-al doilea sezon Burlacul, ce urmează a fi difuzat la Antena 1 în această primăvară.

În curând telespectatorii se vor bucura de un nou sezon al show-ului de succes “Burlacul”. După ce Cătălin Botezatu a cucerit inimile concurentelor, dar şi pe ale telespectatorilor, emisiunea cu cele mai bune audienţe din sezonul estival 2010 revine la Antena 1. Noul burlac se numeşte Edward Popescu Strohlen, are 27 de ani,  a studiat în Elveţia şi Monaco, este miliardar  şi  deţine mai multe afaceri împreună cu familia sa.

S-a născut în România, însă înainte de a împlini un an a plecat împreună cu părinţii săi în Germania.  Edward a studiat în Elveţia şi Monaco, vorbeşte patru limbi străine: germană, engleză, franceză şi italiană, iar momentan trăieşte în România.

Este pasionat de tenis, sport pe care l-a şi practicat la nivel de performanţă cât timp a locuit în Florida,  schiază de la vârsta de trei ani, face sport zilnic, fie că merge la sală sau face jogging, dar este şi un mare gurmand.  Acest lucru l-a motivat sa înveţe să gătească, iar acum petrece cu drag ore în bucătarie. Îi plac gadgeturile, dar şi maşinile de epocă, iubeşte animalele şi şi-ar dori doi copii.

Un format internaţional de succes, Burlacul a înregistrat cele mai mari audienţe în vara lui 2010, devenind show-ul cel mai urmărit din sezonul estival. Astfel, pe targetul 15-54 urban, emisiunea difuzatăde Antena 1 a înregistrat  o medie de 338.000 de telespectatori, mult peste celelalte emisiuni de divertisment din aceeaşi perioadă.

via:radardemedia.ro

Pentru a participa la casting, asteptam un mail pe adresa casting@onvogue.ro, cu subiectul “casting pentru Burlacul-Antena1″

On Vogue Management  -  agentie colaboratoare Antena 1

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply