Seria colaborarilor cu BAT continua

Seria colaborarilor dintre On Vogue Management si British American Tobacco continua – in aprilie va avea loc o petrecere la care vor participa 15 hostesse ale agentiei noastre. Castingul pentru acest eveniment va avea loc saptamana aceasta la sediul agentiei iar criteriile de selectie sunt foarte dure,avand in vedere exigentelei impuse de BAT: inaltime minim 1,74 m, dimensiuni maxim: 100-65-95 cm, este obligatorie experienta ca hostess minim 1 an in acest domeniu, profesionalism si aspect fizic foarte placut obligatoriu, capacitatea de a memora si reda un speech.
Doritoarele pot trimite mail pe adresa office@onvogue.ro, cu subiectul “Casting petrecere BAT”, dar numai daca indeplinesc toate cerintele de mai sus.
Atentie : Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului.

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply