H&M in Romania-Inspire

In mod normal nu traversez statia de metrou de la Unirii, insa, cu o saptamana in urma, in drum spre un casting, am ramas impresionata de modul in care au acaparat cei de la H&M cu panouri publicitare, tot spatiul ce era disponibil in statia de metrou. In orice directie priveai, te lovea un afis imens care promova marea deschidere a brandului H&M in Bucuresti.

Stiu ca iti place fashionul foarte mult, stiu ca iti place cel mai mult sa iti gasesti in magazine hainute la preturi accesibile, tocmai din acest motiv iti recomand brandul H&M.

In categoria “Cu ce ma imbrac azi?” de pe blogul nostru gasesti articole care iti vor dezmorti inspiratia si iti vor stimula imaginatia. Ma bucur enorm ca s-a deschis si la noi H&M deoarece articolele pe care le gasesti la ei sunt ideale pentru a alcatui tinute precum cele pe care le-am recomandat in categoria de care tocmai am amintit.

Click pe link-ul de mai sus si hai sa studiem tinutele postate de noi si tinutele din ultima colectie H&M. Spor la asortat!Similar Posts:

    None Found

One Response to “H&M in Romania-Inspire”

  1. hahaha. ce tare. imi place

Leave a Reply