Casting Calls aprilie-mai 2011

On Vogue Management cu diviziile Modele, Hostesse, Promoteri / BTL, Casting film si reclame, recruteaza fete ce vor alcatui echipa cu care va colabora pentru evenimentele urmatoare:

13-15 apr: BSDA. Targ de aeronautica/securitate nationala. Cele mai importante institutii ale Romaniei vor participa la acest eveniment. Sunt necesare hostesse foarte serioase, care sa cunoasca cel putin o limba straina.

13-17 apr: CONSTRUCT EXPO. Cel mai mare targ de profil se desfasoara la Romexpo. Peste 300 de expozanti, jumatate dintre ei fiind straini vor participa la aceasta expozitie si vor avea nevoie de hostesse care sa cunoasca limbi straine pentru a putea facilita comunicarea intre ei si potentialii clienti.

16-18 apr: KING’S HOLIDAY. Targ de turism cu destinatii exclusiviste. Se cauta hostesse high-premium care sa prezinte vizitatorilor ofertele de vacante.

13-16 mai- TNI (Targul national Imobiliar)- Peste 150 de expozanti care au nevoie de hostesse si promoteri la standurile lor.

29-30 mai: HAIR&MAKE UP FEST.In cadrul acestui eveniment se reunesc cei mai talentati  makeup artisti si hair-stylisti. Acestia vor avea nevoie de modele pentru demonstratiile lor de machiaj si coafura.

13-15 mai: ROMANIAN TUNING SHOW. Expozitie de automobile si motoare. Se cauta hostese foarte sexy.

14 aprilie: Petrecere BAT (british American Tabaco). Sunt necesare 25 de hostesse si 10 animatoare. Dintre hostessele selectate pentru acest job, o parte vor ramane in Echipe stabile de evenumente ale campaniilor la tigari (Kent, Dunhill, Pall Mall, Vogue).

7-9 apr: Eveniment Audi A7 la Bamboo Grand Ballroom. Se cauta 8 hostesse brunete.

15 apr: Decernare premii in marketing. Se cauta hostesse foarte inteligente, implicate in organizarea evenimentului si sa aiba grija de buna-desfasurare a activitatii.

17 apr-17mai: Campanie la companie producatoare de dresuri- Penti- cauta 15 hostessele purtand rochii scurte si dresuri se vor plimba cu metroul pe tronsonul Victoriei-Unirii timp de 2 ore si vor imparti femeilor cadouri constand in dresuri si CD-uri cu ocazia sarbatorilor de Paste

22 aprilie: Prezentare moda Galina si Mihai Albu la restaurant elegant Dorobanti. Sunt necesare 12 modele.

01 mai –Petrecere BAT la mare. 25 de hostesse din Bucuresti vor pleca la mare pentru petrecerea Kent. Transport, cazare si diurna asigurate.

05 mai – RECLAMA telefonie mobila – Se cauta 4 fete (tipologii diverse) pentru  spot publicitar difuzat la TV. Fetele trebuie sa aiba atitudine si dictie.

11 mai – Se cauta persoane pentru figuratie simpla la filmarea unei telenovele ce va fi difuzata pe Prima TV. Persoanele trebuie sa fie de toate varstele si tipologiile fizice, astfel incat sa fie repartizate pe rolurile cele mai potrivite.

19 mai – Auditii speciale la departamentul de casting al trustului Intact in functie de aptitudini/talente.

21 mai – CASTING ACTORI/STUDENTI ACTORIE pentru “Plasa de Stele”.

Echipa va fi compusa din hostesse, modele, promoteri, actori, in functie de specificul fiecarui eveniment.

Poliana, On Vogue

Similar Posts:

  None Found

13 Responses to “Casting Calls aprilie-mai 2011”

 1. Ana-Maria says:

  Pentru figuratie trebuie sa trimit poze? daca da, care este adresa?
  Cand este castingul ,pe 11 mai?

 2. Silvana says:

  Buna, as vrea si eu sa particip la aceste castinguri. ce trebuie sa fac?

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului. Tu esti inscrisa in baza noastra de date?

 3. buna vreau sa particip si eu la castingul aprilie-mai!cum procedez?astept un mesaj.

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului. merci

 4. Buna! Ma numesc Slavu Alina si as vrea sa merg si eu la castinguri,dar nu stiu cand o sa fie. Eu sunt deja inscrisa la agentie. Poti sa imi zici, te rog ce trebuie sa fac? Multumesc!

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului. multumesc

Leave a Reply