Casting Calls mai-iunie 2011

On Vogue Management cu  diviziile Modele, Hostesse, Promoteri / BTL, Casting film si reclame, recruteaza fete ce vor alcatui echipa de baza pt fiecare  din diviziile mentionate anterior.

Cu aceste fete Agentia  va colabora pentru evenimentele urmatoare:

01 mai –Petrecere BAT la mare. 25 de hostesse  si 10 animatoare din Bucuresti vor pleca la mare pentru petrecerea Kent. Transport, cazare si diurna asigurate

13-16 mai- TNI (Targul national Imobiliar)- Peste 150 de expozanti care au nevoie de hostesse si promoteri la standurile lor.

29-30 mai: HAIR&MAKE UP FEST.In cadrul acestui eveniment se reunesc cei mai talentati  makeup artisti si hair-stylisti. Acestia vor avea nevoie de modele pentru demonstratiile lor de machiaj si coafura.

13-15 mai: ROMANIAN TUNING SHOW. Expozitie de automobile si motoare. Se cauta hostese foarte sexy.

04-08 mai-TIBCO. Targ de bunuri de larg consum. Peste 200 de expozanti care vor contracta hostesse si promoteri.

20-22 mai- PROJECT EXPO. Targ de imobiliare. Peste 100 de expozanti care contracteaza servicii de hostess si promoteri.

28 mai: Petrecere BAT (british American Tabaco). Sunt necesare 15 hostesse si 10 animatoare. Dintre hostessele selectate pentru acest job, o parte vor ramane in Echipa stabila de evenimente ale campaniilor la tigari (Kent, Dunhill, Pall Mall, Vogue).

17-19 mai: Eveniment Audi A7 la Bamboo Grand Ballroom. Se cauta 8 hostesse brunete.

15 mai -15 iun: Campanie la companie producatoare de cosmetice 10   promoterite vor imparti femeilor cadouri  cu truse cosmetice

26 mai: Conferinta privind dezvoltarea economica. Este necesara o echipa de 6 hostesse care sa indrume invitatii, sa le ofere materialele necesare si sa se ingrijeasca de bunul mers al evenimentului.

20 mai: Summit international. Delegatii straine venite in Romania cu prilejul unei conferinte pe tema turismului romanesc, la Palatul Parlamentului. Sunt necesare 12 hostesse care sa cunoasca diferite limbi straine, care sa interactioneze cu invitatii si sa se implice in organizarea evenimentului. Cele care vor fi remarcate au sansa de a face parte din echipa stabila de hostesse/translatori a Palatului Parlamentului in cadrul evenimentelor desfasurate aici.

22 mai: Prezentare moda  designer Italia

11-24 mai: BRITISH & GERMAN BUSINESS FORUM. Conferinte cu invitati englezi si germani la Marriott. Sunt necesare hostesse business, care sa cunoasca limba engleza sau germana.

10 iun- EFFIE AWARDS. Cel mai mare eveniment de decernare a premiilor din publicitate. Se cauta hostesse foarte inteligente care sa aiba prezenta de spirit, sa fie implicate in organizarea evenimentului si sa aiba grija de buna-desfasurare a activitatii.

8-12 iunie: AMBIENT. Targ de decoratiuni si amenajari interioare Peste 100 de expozanti care au nevoie de hostesse si promoteri la standurile lor.

23-26 iunie: TATOO SHOW: Salon si expozitie de tatuaje.- hostesse si modele pentru tatuaje/body painting

SEDINTA FOTO PENTRU EDITORIALUL BEAUTY AL REVISTEI ABSOLUTELY FABULOUS: Se cauta modele blonde-satene, cu parul lung si trasaturi cat mai naturale pentru un editorial beauty al revistei Absolutely Fabulous.

FOTOMODELE SITE-URI HAINE: Se cauta fotomodele care sa lucreze constant, timp de cateva luni, 4 zile/saptamana, pentru site-urile de haine www.fashionup.ro siwww.lavenue.com . Modelele trebuie sa fie serioase si profesioniste.

RECLAMA GUMA DE MESTECAT

Se cauta 2 fete (una bruneta, una blonda) pentru  spot publicitar difuzat la TV. Se filmeaza o reclama pentru guma de mestecat. Fetele trebuie sa aiba trasaturi ale fetei frumoase si naturale, precum si o dantura frumoasa.

CASTING FIGURATIE SIMPLA

Se cauta persoane pentru figuratie simpla la filmarea telenovelei “Iubiri Secrete” difuzata pe Prima TV. Persoanele trebuie sa fie de toate varstele si tipologiile fizice, astfel incat sa fie repartizate pe rolurile cele mai potrivite.

CASTING ASISTENTE TV SI FIGURATIE SPECIALA, HOSTESS TV

Auditii speciale la departamentul de casting al trustului Intact in functie de aptitudini/talente.

SEDINTA FOTO CATALOG  PRODUSE DE MAKE UP

CASTING ACTORI/STUDENTI ACTORIE pentru “Plasa de Stele”.

CASTING “TE PUI CU BLONDELE” –editie speciala cu 50 de blonde noi care sa fie foarte inteligente, sa sparga mitul blondelor. Se reinnoieste echipa pentru acest sezon.

CASTING DANSATORI PROFESIONISTI DE SOCIETATE/TRUPE pentru diverse productii Antena 1

CASTING REALITY-SHOW: Se cauta atat tineri non-conformisti cat si persoane mature pentru reality-showri.

fiind unul destul de mare si trebuind sa schimbe zeci de tinute in cadrul unei sedinte foto.

Echipa va fi compusa din hostesse, modele, promoteri, actori, in functie de specificul fiecarui eveniment.

Poliana, On Vogue

Similar Posts:

  None Found

20 Responses to “Casting Calls mai-iunie 2011”

 1. annabella says:

  cum as putea si eu sa aplic pentru participarea la aceste activitati?
  multumesc

 2. ragazoo says:

  Cum fac si eu sa ma inscriu la un Casting??

 3. Ilinca Firuti says:

  Bunaziua! Sunt interesata de anuntul acesta : RECLAMA GUMA DE MESTECAT, si de aceste doua anunturi : SEDINTA FOTO CATALOG PRODUSE DE MAKE UP / CASTING FIGURATIE SIMPLA
  Pentru reclama pentru guma de mestecat ( am 14 ani ) si sedinta foto pentru un catalog de make-up, am o fata rotunda si o piele fina, ochii verzi si par saten. Am o dantura frumoasa , avand in vedere ca am purtat aparat dentar 2 ani.
  Pentru castingul de figuratie simpla , m-as descurca destul de bine. Pe cand eram mica am fost chemata la CastelFilm sa fac cateva reclame, si de atunci n-am mai aut experiente de genul. Dar actoria este o pasiune pentru mine si nu mi-am pierdut tlentul.

  • Tu esti inscrisa in baza noastra de date? Daca nu, trimite-ne un mail pe adresa casting@onvogue.ro cu subiectul “casting joburi ”, care sa contina 2 poze cat mai ok cu tine, varsta, dimensiunile, inaltimea si experienta in domeniu, in caz ca exista.

 4. Balazs EvelinaViviana says:

  Buna! As dori sa stiu cu cine trebuie sa iau legatura in cazul in care doresc sa particip si eu la anumite castinguri prezentate mai sus. Astept raspuns! Multumesc!

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului. Tu esti inscrisa in baza noastra de date?

 5. As dori sa particip si eu la castingurile pentru reclame tv ( guma de mestecat) si sedinte foto catalog cosmetice, etc. Mi-am ridicat de curand book’ul si sunt inscrisa in agentie. cum se procedeaza pentru participarea la selectia in cadrul castingurilor ce ma intereseaza?

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului.

 6. As dori si eu sa aflu mai multe informatii si sa ma angazez part-time.Am 18 ani,sunt o fire sociabila,vesela,punctuala.As dori si eu un numar de telefon pentru a va putea contacta

 7. Buna ziua!

  Cum as putea participa la castingul pentru ACTORI/STUDENTI ACTORIE pentru “Plasa de Stele”?
  Va multumesc!

 8. Mai sunt valabile ofertele?:d

  • Sebastiana says:

   agentia are in permanenta castinguri, dar pt diferite proiecte, acestae se schimba de la luna la luna.Daca esti interesata de joburi in acest domeniu, trimite ne 2 poze cu tine si datele de contcat pe casting@onvogue.ro pt a te contacta

 9. Bostan Irina says:

  Cum as putea sa iau legatura cu dumneavoastra,si sa particip si eu la activitatile dumneavoastra,ma intereseaza sa lucrez in echipa dumneavoastra.multumesc

Leave a Reply