Romexpo si Agentia On Vogue va prezinta Modexpo !

In perioada 18-21 noiembrie 2010 se va desfasura la ROMEXPO cea de-a 17-a editie a Expozitiei Internationale de Tesaturi Textile, Imbracaminte, Pielarie, Blanarie, Incaltaminte, Marochinarie si Accesorii Vestimentare- MODEXPO – editia de toamna, expozitie internationala dedicata producatorilor, comerciantilor, vizitatorilor specialisti si publicului larg. De mentionat, in cadrul manifestarii expozitionale MODEXPO, va avea loc evenimentul conex destinat “Curentului Vintage” si Tinerilor designeri.

Prin cele doua editii anuale, MODEXPO reprezinta cel mai important eveniment de gen din Romania la care vor fi invitate sa participe si universitatile de profil din tara precum si creatori de moda asigurand astfel un plus de valoare pentru manifestarile conexe, concursurile adresate tinerilor designeri si prezentarile de moda care vor scoate in evidenta noile tendinte pentru sezonul toamna – iarna.
Modelele care vor pune in valoare noile creatii ale sezonului rece cat si tinutele vintage sunt asigurate de agentia On Vogue, partener Modexpo.

Agentia furnizeaza si alt personal ca : promoteri, superviseri, translatori, hostesse, fiind un important colaborator al celor mai mari firme organizatoare de targuri, expozitii si evenimente.

Asadar, pasionatii de moda, tendinte, materiale textile, creatori, sunt asteptati la Modexpo!


Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply