Casting Calls iunie-iulie 2011

On Vogue Management cu  diviziile Modele, Hostesse, Promoteri / BTL, Casting film si reclame, recruteaza fete ce vor alcatui echipa de baza pt fiecare  din diviziile mentionate anterior.

Cu aceste fete Agentia  va colabora  pentru evenimentele urmatoare:

4 iunie: ECOCHIC-vintage&fashion show. Se cauta modele pentru prezentare si hostesse pentru intampinarea invitatilor si distribuirea de cadouri.

10 iun- EFFIE AWARDS. Cel mai mare eveniment de decernare a premiilor din publicitate. Se cauta hostesse foarte inteligente care sa aiba prezenta de spirit, sa fie implicate in organizarea evenimentului si sa aiba grija de buna-desfasurare a activitatii.

8-12 iunie: AMBIENT. Targ de decoratiuni si amenajari interioare Peste 100 de expozanti care au nevoie de hostesse si promoteri la standurile lor.

8-12 iunie: TIBCO- Targ de bunuri de larg consum. Se cauta hostesse, promoteri si translatori pe diferite limbi straine.

8-12 iunie: IMM - Targ pentru dezvoltare de afaceri, consultanta si imobiliare. Se cauta hostesse si promoteri.

13-15 iunie: EXPO APA- Expozitie specializata pentru solutii si tehnologii in domeniul alimentarii cu apa. Se cauta hostesse/translatori pe diverse limbi straine intrucat majoritatea expozantilor sunt straini.

15 iunie : PREZENTARE COSTUME DE BAIE CALZEDONIA. Se cauta 10 modele cu experienta si inaltime minim 1.74 pentru o prezentare de costume de baie Calzedonia.

23-26 iunie: TATOO SHOW: Salon si expozitie de tatuaje.- hostesse si modele pentru tatuaje/body painting

01 Iulie 2011 – 31 August 2011: ANTIQUE MARKET - Targ de antichitati, Se cauta hostesse si promoteri pentru standurile expozantilor.

07 iulie: SOCIAL NETWORK CONFERENCE- Conferinta despre promovarea in retetele sociale, eveniment care necesita prezenta a 8 hostesse business.

Iulie: BIZ 48 FESTIVAL- Un maraton de 48 ore fara intrerupere sub brandul Biz ce contine conferinte, workshopuri, traininguri, proiectii de filme, sesiuni de networking si entertainment. Sunt necesare hostesse business care sa ajute la organizarea evenimentului.

SEDINTA FOTO PENTRU EDITORIALUL BEAUTY AL REVISTEI ABSOLUTELY FABULOUS: Se cauta modele blonde-satene, cu parul lung si trasaturi cat mai naturale pentru un editorial beauty al revistei Absolutely Fabulous.

FOTOMODELE SITE-URI HAINE: Se cauta fotomodele care sa lucreze constant, timp de cateva luni, 4 zile/saptamana, pentru site-uri de haine online. Modelele trebuie sa fie serioase si profesioniste.

RECLAMA BANCA

Se cauta 10 personaje (tineri cu varste cuprinse intre 18-35 ani), atat femei, cat si barbati, cu trasaturi diferite, pentru realizarea unui spot publicitar difuzat la TV. Se filmeaza o reclama pentru o banca.

PROMOTIE IN FARMACII. Se cauta 60 de promoteri care vor face o campanie de informare in farmacii din Bucuresti, pe toata perioada verii, cu privire la un nou tip de tigara electronica.

CASTING FIGURATIE SIMPLA

Se cauta persoane pentru figuratie simpla la filmarea telenovelei “Iubiri Secrete” difuzata pe Prima TV. Persoanele trebuie sa fie de toate varstele si tipologiile fizice, astfel incat sa fie repartizate pe rolurile cele mai potrivite.

CASTING COPII CU TALENTE SPECIALE. Se cauta copii cu varste cuprinse intre 3-12 ani, pentru un spectacol realizat pe Insula Copiilor. Copiii trebuie sa dovedeasca ca au talente speciale: cantat, dansat etc, urcand pe scena. Se ofera premii pentru primele 3 locuri, iar restul concurentilor vor primi premii de consolare.

CASTING ASISTENTE TV SI FIGURATIE SPECIALA, HOSTESS TV

Auditii speciale la departamentul de casting al trustului Intact in functie de aptitudini/talente, pentru departamentele meteo si sport.

SEDINTA FOTO CATALOG  COSTUME DE BAIE

CASTING ACTORI/STUDENTI ACTORIE pentru “Plasa de Stele”.

CASTING DANSATORI PROFESIONISTI DE SOCIETATE/TRUPE pentru diverse productii Antena 1.

CASTING REALITY-SHOW: Se cauta atat tineri non-conformisti cat si persoane mature pentru reality-show-uri.

Echipa va fi compusa din hostesse, modele, promoteri, actori, in functie de specificul fiecarui eveniment.

Poliana, On Vogue

Similar Posts:

  None Found

31 Responses to “Casting Calls iunie-iulie 2011”

 1. elena tomulescu says:

  am urmat cursuriele agentiei dvs.si ma intereseaza unele oferete ale dvs.

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate (numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului.

 2. Buna Poliana, sunt interesata de evenimentele

  -CASTING ASISTENTE TV SI FIGURATIE SPECIALA, HOSTESS TV
  Auditii speciale la departamentul de casting al trustului Intact in functie de aptitudini/talente, pentru departamentele meteo si sport.
  -RECLAMA BANCA
  -CASTING FIGURATIE SIMPLA
  -FOTOMODELE SITE-URI HAINE
  -10 iun- EFFIE AWARDS
  -8-12 iunie: IMM
  -13-15 iunie: EXPO APA
  -07 iulie: SOCIAL NETWORK CONFERENCE
  -BIZ 48 FESTIVAL
  ASTEPT RASPUNS DESPRE CUM TREBUIE SA PROCEDEZ
  MULTUMESC

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute)vor fi prezentate clientului. Tu esti inscrisa in baza noastra de date?

 3. Balazs Evelina-Viviana says:

  Buna! As vrea sa stiu cu cine pot lua legatura daca doresc sa ma inscriu pentru castingurile din luna iulie. Tin sa mentionez ca sunt deja INSCRISA in baza de date al agentiei ON VOGUE!Multumesc!

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului.

 4. antoaneta dedu says:

  Buna ziua,ma numesc Antoaneta am 24 ani,am vazut anuntul dvs pe site si as dori sa fac si eu parte din echipa dvs,va multumesc si astept sa ma contactati cat mai repede o zi buna.

 5. Andreea Sava says:

  Buna ziua,

  Cum se pot realiza inscrierile pentru evenimentele prezentate mai sus?

  Multumesc

 6. comsa sorana says:

  unde poti sa aplici pentru casting?

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai aplice pentru un casting, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului. Tu esti inscrisa in baza noastra de date?

 7. Dinu Alexandra says:

  Buna,

  As fi interesata sa particip la castinguri pentru hostess,reclame publicitare. Cum putem lua legatura? Sa trimit niste fotografii insotite de un CV ?

  Multumesc

 8. Cum particip la aceste evenimente?

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului.Tu esti inscrisa in baza noastra de date?

 9. ion valentina says:

  buna ziua,ma numesc ion valentina si am 16 ani.sunt o fire comunicativa si foarte ambitioasa.am mai lucrat in cateva domenii de mai sus.fac parte de cateva luni dintro agentie fashion model si am facut cursuri de teatru dar nu sunt profesionista,desi iubesc teatrul.astept sa ma contactati.valentina ion

 10. As dori sa stiu si eu mai multe despre postul cu : PROMOTIE IN FARMACII.

  • Tu esti inscrisa in baza noastra de date? Daca nu, trimite-ne un mail pe adresa casting@onvogue.ro cu subiectul “casting job-uri iunie-iulie ”, care sa contina 2 poze cat mai ok cu tine, varsta, dimensiunile, inaltimea si experienta in domeniu, in caz ca exista.

 11. Valeria Antohi says:

  Buna ziua,

  As dori sa particip la un casting de prezentare de moda si de film. As vrea detalii de contact si modalitate de programare.

  Multumesc frumos!

 12. doresc si eu sa particip la casting 0754 342 000

  • Fetele care sunt deja inscrise in baza de date a agentiei nu este necesar sa mai trimita mail, deoarece vor fi verificate de personalul agentiei (project manager–ul), iar pozele celor selectate(numai ale celor care corsepund criteriilor cerute) vor fi prezentate clientului. Tu esti inscrisa in baza noastra de date?

 13. niculescu adela says:

  CASTING COPII CU TALENTE SPECIALE
  Buna,

  M-ar interesa pentru fetita mea, are 6 ani si 6 luni. Cum pot face sa o inscriu in agentia voastra.
  Multumesc anticipat,
  Adela Niculescu

 14. gabriel pintilie says:

  buna am 16 ani sunt comunicativ si iubesc actoria desi nu am putut face nici-un curs am vreo sansa astept raspunsul multumesc mult

  • Sebastiana says:

   Buna ,
   nu trebuie neaparat sa faci curs de actorie ca sa ai sanse sa lucrezi pe figuratie simpla sau speciala sau diverse aparitii tv. Trimite ne un filmulet cat mai reprezentativ cu tine pe adresa office@onvogue .ro cu subiectul “Pt Casting film, TV” si noi il vom prezenta colaboratorilor, ei vor decide daca ai sanse sau nu. Multa bafta !

Leave a Reply