Be Summer Fabulous!

Agentia On Vogue in calitate de partener va invita la un nou Fashion & Vintage Fair, marca ABSOLUTELY FABULOUS

Pentru ca vara trebuie sa inceapa intr-o maniera absolut fabuloasa si pentru ca fashionistele asteapta nerabdatoare  o noua editie, Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu un SUMMER EDITION dedicat zilelor cu soare.

Pe 18 si 19 iunie, intre orele 11:00 – 19:00, la Cafepedia Romana, Str. Pictor Arthur Verona, Nr.2, va avea loc un nou eveniment dedicat fashionistelor aflate in cautarea unor outfituri fabuloase pentru sezonul cald.

Vizitatoarele sunt asteptate sa surprinda cu tinute numai bune de imortalizat de bloggerii de street style si editorii de fashion, si ca veste buna: nu exista dress code. Tot ce trebuie sa faci este sa fii cat mai fashionable si cat mai fabulous!

Diana Enciu si Alina Tanasa au selectat atent, ca de fiecare data, expozantii de piese vintage si tinerii designeri dornici de afirmare si te asteapta sa descoperi cele mai hot piese si accesorii ale sezonului.

Iar Agentia On Vogue, in calitate de partener al evenimentului, va fi prezenta  pt a descoperi  tinerele cu potential de modele sau pur si simplu dornice sa lucreze  ca hostesse sau promoterite.

Asa cum au fost obisnuiti, vizitatorii Absolutely Fabulous vor primi cadou produse cosmetice de la  ORIFLAME (www.oriflame.ro) si se vor putea bucura de  o terasa fabuloasa.

LET’S SHOP AND BE FABULOUS!!! ABSOLUTELY FABULOUS!

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply