Casting Calls iulie-august 2011

On Vogue Management cu  diviziile Modele, Hostesse, Promoteri / BTL, Casting film si reclame, recruteaza fete ce vor alcatui echipa de baza pentru fiecare  din diviziile mentionate anterior.

Cu aceste fete Agentia  isi doreste sa colaboreze pentru evenimentele urmatoare:

01 Iulie 2011 – 31 August 2011: ANTIQUE MARKET - Targ de antichitati, Se cauta hostesse si promoteri pentru standurile expozantilor.

01-04 iulie: AUTO SHOW- Expozitie de masini de lux la Mamaia. Pentru acest eveniment se cauta hostesse si promoterite. Acestea vor sta 3 zile la Mamaia pe toata durata expozitiei, avand cazare si transport asigurate.

07 iulie: SOCIAL NETWORK CONFERENCE- Conferinta despre promovarea in retetele sociale, eveniment care necesita prezenta a 8 hostesse business.

Iulie: BIZ 48 FESTIVAL- Un maraton de 48 ore fara intrerupere sub brandul Biz ce contine conferinte, workshopuri, traininguri, proiectii de filme, sesiuni de networking si entertainment. Sunt necesare hostesse business care sa ajute la organizarea evenimentului.

15-17 iulie: PROJECT EXPO – Targ de imobiliare. 60 de expozanti care au nevoie la standurile lor de promoteri, hostesse si translatori.

22-24 iulie: SOCIAL MEDIA SUMMER CAMP – Coferinta de media unde este necesara prezenta a 8 hostesse responsabile de buna desfasurare a evenimentului.

SEDINTA FOTO PENTRU EDITORIALUL BEAUTY AL REVISTEI ABSOLUTELY FABULOUS: Se cauta modele cu parul lung si trasaturi cat mai naturale pentru un editorial beauty al revistei Absolutely Fabulous.

18 august: SUMMIT INTERNATIONAL- Delegatii straine venite in Romania cu prilejul unei conferinte pe tema turismului romanesc, la Palatul Parlamentului. Sunt necesare 12 hostesse care sa cunoasca diferite limbi straine si care sa interactioneze cu invitatii.

FOTOMODELE SITE-URI HAINE: Se cauta fotomodele care sa lucreze constant, timp de cateva luni, 4 zile/saptamana, pentru site-uri de haine online. Modelele trebuie sa fie serioase si profesioniste.

RECLAMA SAMPANIE-Se cauta 6 personaje, fete si baieti, pentru realizarea unui spot publicitar difuzat la TV. Se filmeaza o reclama pentru o noua sampanie

PROMOTIE IN FARMACII. Se cauta 60 de promoteri care vor face o campanie de informare in farmacii din Bucuresti, pe toata perioada verii, cu privire la un nou tip de tigara electronica.

CASTING FIGURATIE SIMPLA

Se cauta persoane pentru figuratie simpla la filmarea noului sezon, difuzat din toamna, al telenovelei “Narcisa Salbatica” difuzata pe Antena 1. Persoanele trebuie sa fie de toate varstele si tipologiile fizice, astfel incat sa fie repartizate pe rolurile cele mai potrivite.

CASTING ASISTENTE TV SI FIGURATIE SPECIALA, HOSTESS TV

Auditii speciale la departamentul de casting al trustului Intact in functie de aptitudini/talente, pentru departamentele meteo si sport.

SEDINTA FOTO CATALOG  COSTUME DE BAIE IN TURCIA - plecare 5 zile, transport, cazare si diurna asigurate. Se cauta modele feminine, de preferinta satene/brunete. Acestea sunt rugate sa trimita, pe langa pozele de portofoliu, polaroizi recenti.

DANSATOARE BEACH BAR : Se cauta 6 animatoare pentru un local pe plaja. Se lucreaza vineri, sambata, duminica, ziua. Fetele pleaca in Mamaia in fiecare weekend. Se asigura transport, cazare, diurna.

CASTING ACTORI/STUDENTI ACTORIE pentru “Plasa de Stele”.

CASTING DANSATORI PROFESIONISTI DE SOCIETATE/TRUPE pentru diverse productii tv

CASTING REALITY-SHOW: Se cauta atat tineri non-conformisti cat si persoane mature pentru reality-show-uri.

Echipa va fi compusa din hostesse, modele, promoteri, actori, dansatori, in functie de specificul fiecarui eveniment.

Poliana, On Vogue

Similar Posts:

  None Found

14 Responses to “Casting Calls iulie-august 2011”

 1. Ma intreseaza..sa aplic la unele. Cum fac ?

 2. Marin Ana says:

  care este varsta minima necesara pentru casting?

  • Sebastiana says:

   Draga Ana,

   depinde foarte mult de job ul pt care vrei sa participi la casting.Oricum pt fetele sub 18 ani este necesra acordul scris al parintilor.
   Transmite ne un mail pe adresa casting@onvogue.ro cu ce anume te intereseaza si varsta ta, precum si 2 poze reprezentative cu tine

 3. Buna ziua!numele meu este Ivan Ioana,sunt dansatoare profesionista(posed diploma),predau cursuri de dans.Sunt interesata sa ma inscriu la unul din castingurile dumneavostra unde pot indeplini cerintele cerute.Multumesc frumos!

 4. Medintu Alexandra says:

  Buna! As vrea sa stiu cu cine pot lua legatura daca doresc sa ma inscriu pentru castingurile din luna august,cel mai mult m-ar interesa castingul pt DANSATOARE BEACH BAR deoarece consider ca am o fire nonconformista,distractiva si ma pricep foarte bine sa mentin atmosfera.Dansul este o pasiune pt mine ,sunt apreciata ca fiind o dansatoare buna.As dori sa aplic pt toate castingurile din luna august.Mi-ar placea foarte mult mult sa lucrez in domeniu,va rog sa luati in considerare cele mentionate mai sus.Multumesc!

 5. Stefania Doriana Cociorva says:

  Cum se realizeaza inscrierea?As dori sa particip.

 6. Andreea says:

  Buna ! Sunt interesanta de acest anunt “CASTING FIGURATIE SIMPLA
  Se cauta persoane pentru figuratie simpla la filmarea noului sezon, difuzat din toamna, al telenovelei “Narcisa Salbatica” difuzata pe Antena 1. Persoanele trebuie sa fie de toate varstele si tipologiile fizice, astfel incat sa fie repartizate pe rolurile cele mai potrivite” .. mi`ati putea acorda mai multe detalii? Multumesc!

 7. cristina buzea says:

  Voi fi prezenta

 8. Si cum pot participa la casting? va multumesc.

 9. cum ma pot inscrie pentru aceste castinguri?

Leave a Reply