Color of Passion : RED ! Indrazneste, poarta-l si tu !!!

Rosul este culoarea focului, a sangelui, estea adesea  asociat  cu energie, razboi, putere, pericol, determinatie, inflacarare, dar mai ales PASIUNE!

De ce n-ai purat si tu rosu ?

Rosu cat mai aprins sau poate unul mai domol :) ! Depinde doar de tine cat de indrazneata esti, cata  de pasionala vrei sa ne arati ca esti ! Noi spunem ca trebuie sa incerci, chiar daca pana acum nu ai avut curajul, chiar daca dressingul tau e monocrom, chiar daca esti mai timida, chiar daca ti se pare ca esti prea bronzata pt o culoare puternica, chiar daca……..gasesti o mie de pretexte ca sa NU porti rosu aprins, noi tot spunem ca  este un MUST sa ai macar un accent de rosu, daca nu chiar o rochie !

Noi am gasit pentru tine mai multe variante sa porti rosu, cat mai fashion cu putinta,  fie ca e vorba de o esarfa, o rochie, culoarea parului, pantofii, laptop ul tau sau poate doar rujul de buze….. Iar daca tot nu gasesti nimic care sa-ti convina si sa te inspiri din pozele de mai jos, imbraca-ti iubitul in rosu :) !Si daca nici asta nu-ti reuseste, ia-ti ceva rosu ce doar el poate vedea, acea  piesa vestimentara miniscula, din dantela,   care  face parte din arsenalul  tau de seductie…. hmmmm…. si invita-l la un Campari !

Macar atunci indrazneste sa fii pasionala!

Spor la shopping !  si la asortat !

Asteptam  sa ne povestesti pt care varianta ai optat ! Noi le vom incerca pe toate, pe rand :)  !!!

Echipa On Vogue

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply