Casting Calls august-septembrie 2011

On Vogue Management cu  diviziile Modele, Hostesse, Promoteri / BTL, Casting film si reclame, recruteaza fete ce vor alcatui echipa de baza pentru fiecare  din diviziile mentionate anterior.

Cu aceste fete Agentia  isi doreste sa colaboreze pentru evenimentele urmatoare:

SEDINTA FOTO PENTRU EDITORIALUL BEAUTY AL REVISTEI ABSOLUTELY FABULOUS: Se cauta modele cu parul lung si trasaturi cat mai naturale pentru un editorial beauty al revistei Absolutely Fabulous.

18 august: SUMMIT INTERNATIONAL- Delegatii straine venite in Romania cu prilejul unei conferinte pe tema turismului romanesc, la Palatul Parlamentului. Sunt necesare 12 hostesse care sa cunoasca diferite limbi straine si care sa interactioneze cu invitatii.

31 august-04 septembrie: BIFE- Targ de mobila unde peste 300 de expozanti romani si straini vor avea nevoie de hostesse, promoteri si translatori pentru standurile lor.

FOTOMODELE SITE-URI HAINE: Se cauta fotomodele care sa lucreze constant, timp de cateva luni, 4 zile/saptamana, pentru site-uri de haine online. Modelele trebuie sa fie serioase si profesioniste.

15-18 septembrie: COSMETICS BEAUTY HAIR- Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura. Sunt necesare hostesse si modele care vor beneficia gratuit de extensii de unghii, gene sau par, de tratamente corporale si faciale in urma demonstratiilor facute in cadrul expozitiei.

RECLAMA SAMPANIE-Se cauta 6 personaje, fete si baieti, pentru realizarea unui spot publicitar difuzat la TV. Se filmeaza o reclama pentru o noua sampanie

HOSTESSE, PROMOTERI SI ANIMATOARE pentru club nou din centrul istoric. Se cauta o echipa de 8 promoterite care vor lucra de luni-vineri, 6 hostesse de joi-sambata si 6 animatoare de joi-sambata pentru un nou local. Se lucreaza in fiecare saptamana, se cauta echipa permanenta.

PROMOTIE IN FARMACII. Se cauta 60 de promoteri care vor face o campanie de informare in farmacii din Bucuresti, toata luna august, cu privire la un nou tip de tigara electronica.

CASTING FIGURATIE SIMPLA

Se cauta persoane pentru figuratie simpla la filmarea noului sezon, difuzat din toamna, al telenovelei “Narcisa Salbatica” difuzata pe Antena 1. Persoanele trebuie sa fie de toate varstele si tipologiile fizice, astfel incat sa fie repartizate pe rolurile cele mai potrivite.

CASTING ASISTENTE TV SI FIGURATIE SPECIALA, HOSTESS TV

Auditii speciale la departamentul de casting al trustului Intact in functie de aptitudini/talente, pentru departamentele meteo si sport.

22-25 septembrie: EXPOMIL – Expozitie pentru echipament militar. Se cauta hostesse business, care sa cunoasca cel putin o limba straina.

SEDINTA FOTO CATALOG  COSTUME DE BAIE IN TURCIA - plecare 5 zile, transport, cazare si diurna asigurate. Se cauta modele feminine, de preferinta satene/brunete. Acestea sunt rugate sa trimita, pe langa pozele de portofoliu, polaroizi recenti.

23-26 septembrie: TNI- Targul National Imobiliar. Se cauta hostesse si promoteri pentru 200 de expozanti.

DANSATOARE BEACH BAR : Se cauta 6 animatoare pentru un local pe plaja. Se lucreaza vineri, sambata, duminica, ziua. Fetele pleaca in Mamaia in fiecare weekend. Se asigura transport, cazare, diurna.

CASTING ACTORI/STUDENTI ACTORIE pentru “Plasa de Stele”.

CASTING DANSATORI PROFESIONISTI DE SOCIETATE/TRUPE pentru diverse productii tv

CASTING REALITY-SHOW: Se cauta atat tineri non-conformisti cat si persoane mature pentru reality-show-uri.

Echipa va fi compusa din hostesse, modele, promoteri, actori, dansatori, in functie de specificul fiecarui eveniment.

Poliana, On Vogue

Similar Posts:

  None Found

8 Responses to “Casting Calls august-septembrie 2011”

 1. As dori daca se poate o adresa de email pentru a atasa un CV. Multumesc.

 2. ELENA NITU says:

  Buna ziua,

  Ma numesc ELENA NITU, am 39 ani , am terminat Facultatea de ARTA TEATRALA , CINEMATOGRAFICA SI TELEVIZIUNE – HYPERION, cls. prof ION COJAR.

  As dori, daca se poate, sa ma alatur echipei dvs, sa particip la casting, pentru unul din evenimentele organizate de dumneavoastra.

  Mi-ar face o deosebita placere sa colaboram.

  Astept sa-mi confirmati cand si unde ma pot prezenta pentru casting.

  Multumesc !

 3. Cristiana says:

  Buna ziua ! Cum pot aplica pentru unul dintre posturi?

 4. Trebuie sa venim la evenimente cu hainele noastre?

  • Draga Roxana, Exista evenimente pentru care sunt asigurate tinutele/costumatiile si chiar make up ul, hair styling ul, pantofii Dar si eveniemnte la care fetele trebuie sa vina imbracate cu hainutele lor, difera foarte mult de la eveniment la eveniment. In cazul in care nu ai sau daca doresti, noi, Agentia, avem mai multe costumatii pe care le putem da fetelor care nu au posibilitatea sa se prezinte cu hainute corespunzatoare (ex: camasa alba, fusta neagra business sau rochii clasice din catifea neagra precum si multe altele ) Cu conditia sa aveti grija de ele si sa le returnati spalate si calcate, pt a le oferi si altor fete :) !

Leave a Reply