Ce face un make up artist, un stilist vestimentar si un fotograf bun, cel mai bun :) ! Si o fata ambitioasa, evident !

Fetelor, toate avem  zile bune si zile proaste, sau….mai putin bune ….in care ne am trezit “cu fata la cearsaf” si  nu vrem sa  ne vada nimeni, pt ca nu suntem machiate, nu suntem aranjate, nu avem cu ce sa ne imbracam, adica, pardon, avem, dar …. nu ne mai place nimic, chiar daca dulapul e plin de haine…..DA, asa suntem noi, fetele,  cu toane :) !

Si daca mai avem si un casting in ziua respectiva, ce ne facem????

Pai…trimitem pozele, cu noi, intr-o zi buna :) ! O zi in care ne a machiat make up artistul profesional,  ne a facut  din dragute  interesante, frumoase, misterioase, atragatoare, apoi stilistul ne-a imbracat cu ce ne avantajeaza,  cu ce ne sta noua mai bine  si Dragos (Dragos Cristescu, unul dintre cei mai buni fotografi din Romania) ne-a surprins cu camera lui foto din unghiul care ne avantajeaza cel mai mult !

Iar rezultatul este…… “O alta Marie, cu alta palarie” cum s-ar zice popular….. :)  Pardon, ma scuzati, n-a fost cea mai fashion exprimare, rectific: O alta fata, muuult mai sexyyy, muuult mai atragatoare, care transmite incredere, siguranta, care iti arunca o privire misterioasa si te cucereste pe loc ! DA, Clientii nostri spun DA cand la casting -ul online  vizualizeaza poze ca cele de mai jos(cele “Dupa” evident, NU cele “Inainte”)

Asadar, se poate, Bafta fetelor! si nu uitati  NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL ! Daca VREI, POTI !

Dar oare VREI ?  Ai curaj…..

 

 


Similar Posts:

    None Found

3 Responses to “Ce face un make up artist, un stilist vestimentar si un fotograf bun, cel mai bun :) ! Si o fata ambitioasa, evident !”

  1. Dicu Gabriela says:

    Va las numarul meu sa ma suna-ti: 0769102828 . Mi-as dori foarte mult sa fac pasul acesta!

    • Sebastiana says:

      Buna ! Te rugam sa ne transmiti un mail pe adresa contact@onvogue.ro, in care sa precizezi ceea ce vrei sa lucrezi, numele prenumele si numarul tau de telefon plus cateva poze reprezentative cu tine,.Ulterior noi te contactam. O zi frumoasa !

Leave a Reply