Personalul Agentiei On Vogue va inspira in realizarea unei nunti perfecte la Expo Ideal Mariaj

Revista Ideal Mariaj organizeaza cel mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca. Expo Ideal Mariaj, reuneste si anul viitor, in cadrul Complexul Expozitional Romexpo, peste 100 de firme, participante pe o suprafata de peste 4.000 mp.

Totodata, Expo Ideal Mariaj vine cu o surpriza noua. Astfel, targul se va extinde si in Sala Polivalenta. Singurul targ de nunti organizat la Sala Polivalenta va avea 2.500 mp, pusi la dispozitie in vederea planificarii celui mai important eveniment din viata unui cuplu.

Expo Ideal Mariaj se adreseaza atat viitorilor miri, persoanelor implicate in organizarea unei nunti, cat si oamenilor de afaceri cu interes in industrie. Pe parcursul celor trei zile, 28, 29 si 30 ianuarie – in cadrul Romexpo, respectiv 25-26-27 februarie 2011 – in Sala Polivalenta, un cuplu poate rezolva mai mult de jumatate din organizarea nuntii.

Modelele Agentiei On Vogue vor defila in rochii de mireasa, hostessele amabile vor fi la dispozitia dumneavostra permanent, promoterii vor distribui cataloagele si pliantele necesare unei documentari complete.

Interesant pentru modelele care vor evidentia rochiile de mireasa, este ca au sansa sa se remarce in urma expozitiei si astfel pot participa la sedintele foto pentru revista Ideal Mariaj.

Agentia On Vogue (agentie casting&modeling) furnizeaza si alt personal ca : promoteri, superviseri, translatori, hostesse, fiind un important colaborator al celor mai mari firme organizatoare de targuri, expozitii si evenimente.

Va asteptam la Expo Ideal Mariaj cu idei nenumarate privind : rochii de mireasa, rochii de seara, buchete de mireasa, lenjerie femei, pantofi, costume mire, verighete si inele logodna, invitatii, marturii, cadouri, saloane si cosmetice, coafura si machiaj, restaurante si locatii, fotografi si cameramani, DJ/muzica, agentii si firme organizatoare, torturi, decoratiuni, catering, florarii, limuzine, scoli de dans, agentii de turism.

sursa: idealmariaj.ro

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply