Interesata de cosmeticele de la MAC? Hai la lansare!!!

Una dintre cele mai influente si revolutionare companii din industria cosmetica globala, M•A•C Cosmetics intra pe piata cosmeticelor din Romania in luna decembrie 2010, in mall-ul Baneasa Shooping City.

All races, all sexes, all ages” este atitudinea brandului M.A.C.  in fata individualitatii, artei si puterii de exprimare personale. Primul magazin MAC din Romania promite ingredientele esentiale ale  fiecarui magazin M.A.C. si  de aceasta data design-ul va fi resimtit imediat ca fiind schimbator si pur urban.

MAC este un brand de machiaj ce a fost creat de make-up artisti pentru make-up artisti. De aceea MAC respecta in mod special si onoreaza comunitatea make-up artistilor prin proiecte special create pentru ei. De-a lungul timpului M.A.C.a fost in culisele a peste 200 de reprezentatii la Fashion Week in Londra, Milano, si Paris, sprijinind saptamanile modei din toata lumea – Atena, Copenhaga, Delhi, Singapore, Noua Zeelanda si Moscova.

M.A.C. continua sa se dezvolte, indreptandu-se spre noi piete cu magazine Pop Up, cu editii limitate, dintre care cel mai recent se va lansa in Bucuresti in Baneasa Shopping City!

Make-up Art Cosmetics (M.A.C.) a fost fondat in 1984 in Toronto de catre Frank Toskan, make-up artist si fotograf, si Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumusete, pentru a sustine nevoile make-up artistilor profesionisti. Temelia succesului brand-ului M.A.C. – inovatie, originalitate si inventivitate – l-a detasat de celelalte brand-uri de cosmetice. In prezent,  M.A.C. este detinut de Estée Lauder Companies si detine  mai mult de 1400 de locatii in peste 70 de tari din lume.

sursa: fashionandbeauty.ro

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply