Targul cadourilor de designer – Marche de Noel

Cum ar fi daca Mos Craciun ar deveni designer anul acesta?

Ar fi voios si ingenios, ca in poveste?  Poate sa iti demonstreze ca ti-a citit intreaga lista cu dorinte (desigur, fara sa triseze) si sa materializeze rapid cadoul perfect pentru toti cei pe care ii vei vizita in Ajun? Sau mai degraba are in sacul lui imens o rochie sau un colier exact cum viseaza prietena ta buna si darurile cele mai speciale pentru copiii dragi tie? Ori poate preferi sa iti impodobeasca bradul cu forme vii si frumoase, gandurile cu bucurie si cutiile de sub pomul de Craciun cu tot ce doresti?

Anul acesta Mosul stie sa fie creativ! Are multi prieteni ajutoare, care iti vor dezvalui creatiile lor 100 % romanesti si unicat. La targ vin:  Ana Alexe, Alina Bancila, Buzztard, Ligia Carabet, Andra Clitan, Care?Cutare, Ioana Coja, Kuki Constantinescu, Dada, Mirela Diaconu, Gabriela Dumitran, Maria Filipescu, Adelina Ivan, Lorina, Edita Lupea, Raluca Nicolaescu, Diana Nita, Ligia Stan, Stickpartout, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Romana topescu, Mihai Topescu si Ana Wagner.

Impreuna cu ei Mosul a adus la The Ark in Calea Rahovei nr 196 A, o multime de daruri.  Gasesti la Marché de Noël decoratiuni, bijuterii, colectii vestimentare, podoabe pentru brad si obiecte de arta, toate asteptand sa fie daruite! stim ca meriti tot ce e mai minunat si te invitam pe 18 si 19 decembrie la targ, sa alegem cele mai frumoase cadouri impreuna.

Targul de cadouri de designer este un eveniment Vitamina E, promovat si initiat de Extins Bijuterie Contemporana si sustinut de Lenor Parfumelle.

Evenimentul este deschis intre orele 11- 21, atat sambata cat si duminica.

via: fashionandbeauty.ro

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply