Noua colectie MAC,,A tartan tale”

Va aminteam in luna decembrie a anului trecut ca una dintre cele mai influente şi revoluţionare companii din industria cosmetică, M·A·C (Make up Art Cosmetics), şi-a deschis porţile pasionaţilor de make-up din România. Magazinul inglobeaza toate ingredientele esentiale la care v-aţi aştepta de la un magazin M·A·C (unde freamătul e la fel de impresionant ca şi make-up-ul).

Cu ocazia inaugurarii magazinului, a fost lansata o colectie specială de Craciun – “A Tartan Tale”. Colecţia cuprinde produse obişnuite M·A·C alături de diverse seturi şi kit-uri speciale, ambalajul acestora imitând textura tartanului. Seducatoare şi indrazneţe, produsele din colectia “A Tartan Tale” aduc o atingere magică ce transformă şi provoacă, surprinzând plăcut de fiecare dată. Colectia cuprinde: fardurile de pleoape, “A Wish Come True” sau “Follow Your Fantasy”, caracterizate prin culori intense cu sclipiri pline de veselie; rujuri stralucitoare “Deepest Wish” sau “Full Fuchsia” si creioanele Pearlglide “Black line”, toate prezentate în recipiente ce imită textura celebrelor stofe scoţiene.

via: bucharest-style.blogspot.com

Eu si colegele mele am participat la inaugurarea magazinului, unde am studiat intreaga colectie si am vizionat sceneta “A Tartan Tale” by M·A·C . Unul dintre roluri a fost jucat de Marian Popescu, model al agentiei On Vogue, brunetul inalt pe care il puteti vedea si voi in pozele de mai jos. Ce parere aveti? :D


Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply