Ai interviu? Amir Dobos te imbraca office!

In doar cateva ore ai un interviu pentru un post business.  Esti hotarata in privinta vestimentatiei? Sunt sigura ca esti ingrijorata daca vei arata bine si ai impresia ca nu mai ai nimic ok de purtat! Aici intervine Amir Dobos, fashion consultant, designer si colaborator al celor mai citite reviste de fashion & style, care te poate ajuta in alegerea unei tinute perfecte, cu care vei avea toate sansele sa reusesti:

  • Fusta conica/creion cu talie inalta sau normala din stofa sau bumbac (FARA capse, strasuri, tinte, paiete, tighele, nasturi decorativi, slit adanc sau fusta din denim).
  • Pantalon regular fit/usor evazati sau cu o croiala masculina, care sa vina perfect si fara a face cute inestetice in zona bazinului/posteriorului (FARA capse, strasuri, tinte, paiete, tighele, nasturi decorative sau din denim).
  • Rochie business, fara alte aplicatii si extrem de simpla din stofa sau bumbac.
  • Camasa cu un croi masculin, guler si mansete, implicit maneci lungi sau camasi mai feminine cu jabou sau plastron si ca o alta varianta, folosirea bluzelor cu volane/funde sau a maletelor(helanca).
  • Accesorii cat mai putine (perle albe sau ceas), curele din piele inguste (exclus lacul si materialul elastic) si pantofi clasici cu toc (FARA lac!!!!!!).


Similar Posts:

    None Found

No Responses to “Ai interviu? Amir Dobos te imbraca office!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum sa te imbraci – Ep.3 - [...] Amir Dobos, unul dintre cei mai buni stilisti din Romania. Aveti exemple despre cum sa va imbracati office, ce ...

Leave a Reply