Foto realizate de Dragos Cristescu pentru noi

Cum Dragos Cristescu este cel mai prietenos fotograf de pe la noi, genul de om cu care poti discuta orice, oricand, l-am rugat sa imi spuna povestea evolutiei lui ca artist:

Între anii 1993-1996 face fotografie de teatru la multe spectacole ale teatrelor NOTTARA, BULANDRA si TEATRU NAŢIONAL I.L. CARAGIALE din Bucureşti.

În 1995 înfiinţează şi coordonează grupul de fotografi care a pus bazele MEDIAFAXFOTO. Pentru MEDIAFAX si grupul de Presa MEDIAPRO face fotografie politica, sociala, sportiva si de reclama.

In 1996 începe ca fotograf principal, colaborarea cu ediţia româneasca a celebrei reviste PLAYBOY.La aniversarea a 100 de numere ale PLAYBOY ROMANIA are semnătura pe nu mai puţin de 69 dintre coperţile si pictorialele cu vedete. Colaborează şi cu revista MAXIM până la închiderea ediţiei româneşti în 2009.

Realizează în totalitate fotografiile revistei IDEAL MARIAJ şi în prezent. În toţi aceşti ani lucrează şi fotografie publicitară, colaborând cu multe agenţii de creaţie la realizarea reclamelor pentru clienţi din industria farmaceutica, firme de construcţii, petrol si gaze, cosmetice, încălţăminte, băuturi, restaurante dar şi fotografie electorală.

Va invit intr-o frumoasa calatorie alaturi de Dragos Cristescu, colaborator important al agentiei noastre. Vizionare placuta!Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply