George Soare recomanda “Ombre Hair”

George Soare, hair designer L’Oréal Professionnel si asistent Haute Coiffure Française, a debutat in domeniu in urma cu opt ani. Sansa de a lucra timp de un an in Franta alaturi de profesionisti in hairstyling s-a concretizat inclusiv in colaborari pentru prezentari Balmain si Paco Rabanne. Tot in Franta, George Soare a participat la numeroase concursuri – a castigat trofeul principal in competitia de la Cambrai si locul 5 la Campionatul de Coafura al Frantei, categoria coafuri de seara (se afla printre putinii romani care au reusit aceasta performanta).
Intors in tara, a continuat sa se remarce la concursuri de specialitate: locul 2 la concursul de creatie L’Oréal Professionnel (2005), semifinalist la Color Trophy organizat de L’Oréal Professionnel (200&), locul 1 la concursul de colectie L’Oréal Professionnel, locul 1 la Concursul International de Coafura organizat de Igiena (2009).

Intre o sedinta pentru un nou hairstyle-catalog si un alt training la Paris (care se adauga la portofoliu), George Soare are timp si de fetele noastre, acordand un interviu revistei FOX, in care ne anunta ce se poarta in acest an, in materie de coafuri:

Pentru parul mediu bobul destructurat ramane la moda. In privinta parului lung, tunsoarea in scari british va fi cea mai intalnita in 2011.

In 2011 accentul se pune pe culoare!!!! Pentru prima data in Romania vom intalni culori in umbre si lumini! Mai exact mai inchis la radacina si mai deschis pe lungime si varfuri! Aceasta tehnica se numeste “ombre hair” si este foarte des intalnita la vedete si modele de talie internationala! Este un nou look de care eu m-am indragostit! Aceasta tehnica de culoare se poate face indiferent de culoarea parului, este usor de mentinut, ofera un look natural, are rol antiaging si este la moda!


Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply