Forma ideala a sprancenelor avantajeaza privirea

V-ati gandit vreodata ca in afara de make-up, conteaza mult si forma sprancenelor?

Cu siguranta toate fetele se penseaza, dar din experienta mea, din ceea ce am vazut pana acum, foarte putine au forma corecta a sparancenelor, forma care sa puna in evidenta privirea si sa creeze o armonie intre trasaturile fetei.

Din pacate, la noi in tara, profesionistii in realizarea formei personalizate a spracenelor ii poti numara pe degetele de la o mana, sunt foarte putini specialisti, neluand in considerare cosmetcienele care epileaza, tund si printre picaturi mai si penseaza :)

Nu degeaba Anastasia Soare a facut carieră în “Cetatea Filmului” si este atat de cautata de toate vedetele  de la Hollywood, ci pentru ca vedetele au inteles cat de importanta este forma sprancenelor.

Noi am demonstrat catorva fete din baza noastra de date cat de mult conteaza sa fie penate de un specialist! Au fost la salonul Danielei, colaborator al agentiei noastre, castigatoare a premiului “Penseta de aur” la Moscova iar rezultatul este urmatorul, il puteti vedea mai jos :

Incearca si tu!

Incearca si tu!

Incearca si tu!

Specialista noastra in realizarea formei personalizate a sprancenelor, Daniela,  recomanda fetelor:

  • Pasul 1 : Ingrijeste-ti sprancenele si hraneste-le. In fiecare seara aplica ulei de ricin la radacina sprancenelor!
  • Pasul 2 : Consulta un specialist in realizarea formei personalizate a sprancenelor. Este cel mai in masura sa decida care este modalitatea perfecta in care iti poti pensa sprancenele!
  • Pasul 3 : Respecta forma pe care tocmai ai obtinut-o, pensand doar firele care cresc pe langa aceasta!

Si nu uita ca macar din cand in cand sa vizitezi un adevarat specialist care sa se ocupe corespunzator de sprancenele tale!

Similar Posts:

    None Found

6 Responses to “Forma ideala a sprancenelor avantajeaza privirea”

  1. WOW WOW WOW!!! Am ramas” cu gura masca” cum s-ar zice in popor :-)). Toate fetele ar trebui sa bage de seama si sa mearga la un pensat profesionist macar o data la 2 luni.

  2. unde este acest salon si cat costa ? :)

  3. “Dragostea de frumusete este gust…Crearea de frumusete este arta” Este intr-adevar o arta!Unde pot gasi autoarea?

Leave a Reply