Ce inseamna pozele tip POLAROIDS?

Pozele Polaroids sunt un tip special de poze folosite in industria modelling-ului. Prin intermediul pozelor Polaroids se verifica potentialul, in felul acesta se pot observa cel mai concret trasaturile unui model. Pozele acestea nu sunt publicate, sunt realizate doar pentru a studia calitatile acestuia si aspectele la care probabil mai este de lucru.

Cum se realizeaza pozele POLAROIDS:
1) Nu se pozeaza ca si pentru o sedinta foto, modelul trebuie sa fie natural si relaxatNu trebuie sa stai crispata, incearca sa transmiti incredere, sa fii expresiva, abordeaza o privire interesanta, trebuie sa iesi din banal…vezi sa nu te straduiesti prea tare deoarece rezultatul o sa para fals, nu incerca sa arati “sexy si rea” :). Studiaza pozele de mai jos, ochii si pozitia corpului in special – Trage burta, stai dreapta, cambreaza-ti spatele, nu sta cocosata, nu sta cu umerii lasati, nu uita de “atitudine”, fii mandra de corpul tau!
2) Nu trebuie sa porti make-up, trebuie sa ai manichiura si pedichiura ingrijite, fara unghii false aplicate, pictate extravagant, niciun model de talie internationala nu poarta unghiile acelea false, lungi, care crede-ma ca sunt de prost gust, iti recomand sa renunti la ele permanent, nu numai la sedinta pentru realizarea pozelor POLAROIDS.
3) Tinuta consta in pantofi cu toc si costum de baie alcatuit din 2 piese, sutien fara push-up si slip, simple, fara volane, fara aplicatii, de culoare alb, negru, bej, maro. Parul trebuie sa fie proaspat spalat, coafat cel mult natural, lasat liber sau la indicatiile persoanei specializate care face pozele, trebuie strans in coada de cal. Nu trebuie sa ai niciun fel de accesoriu (NU cercei, bratari, pirceing-uri, lanturi. Daca ai, te rog sa renunti la ele!)

Pozitii pe care ar trebui sa le abordezi atunci cand faci poze POLAROIDS (in toate cazurile trebuie sa stai cu umerii drepti!):
Shot #1: cu fata la aparat, fara zambet, par strans in coada
Shot #2: cu fata la aparat, fara zambet, par desprins
Shot #3: cu fata la aparat, zambind
Shot #4: profil dreapta, par strans in coada
Shot #5: profil stanga, par desprins
Shot #6: cu fata la aparat, fara zambet (poza cu intreg corpul)
Shot #7: profil stanga, par strans (poza cu intreg corpul)
Shot #8: profil dreapta,par strans (poza cu intreg corpul)
Shot #9: cu spatele la aparat, dreapta, cu umerii drepti

Studiaza cu atentie aceste poze tip POLAROIDS:

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply